Begreppet HBTQ är något som vi alla är vana vid i Sverige och det finns en mycket större acceptans för personer som är bisexuella, gay, trans eller queer i Sverige än i kanske vissa andra länder. Inom mode- och skönhetsindustrin finns idag en stor acceptans för personer inom HBTQ. Vacker hudvård är också viktigt för alla och då är Medik8 något som passar de flesta och är grunden för en perfekt hy och välmående.

Vacker hud med Medik8

Vacker hud är med unika hudprodukter från Medik8, något som passar alla oavsett om man är man eller kvinna. Unika hudvårdsskaparen Medik8 har sitt huvusäte i England och tillverkar hudvård med välgenomtänkta ingredienser i små kvantiteter innan de produceras i större skala. Tack vare noggrant genomtänkta produkter från Medik8, får man en fantastisk hud med lyster och säkra innehåll. Genomtänkt hudvård från Medik8 är ett perfekt val för alla hudtyper och önskemål! När man beställer hem de unika hudvårdprodukterna får man snabba och trygga hemleveranser med fri frakt. Med produkter från Medik8 har man ett stort utbud att välja på med effektiva och vårdande serum som ger lyster och intensiv återfuktning. Man kan även beställa hudkrämer i form av dag- och nattkräm, ansiktsmasker och rengöringsprodukter som både är exfolierande och återfuktande, samt rengör huden noggrant. En vacker hy är viktig för alla oavsett vem man är som man eller kvinna, gay, queer eller annan preferens. Att vara medveten om vem man är i klädstil och sexuell läggning är viktigt, samt att vara ärlig mot sig själv och ta hand om både kroppen och hälsan.

Klä sig hur man vill och perfekt hudvård

När det kommer till skönhet och hur man klär sig, finns det idag många alternativ för de flesta. Modebranschen har många kända designers som öppet är gay som till exempel den världskände designern och parfymskaparen Jean Paul Gaultier. Även butiker med kläder vill ta mer ställning för HBTQ och ett bra exempel är att den kända butikskedjan Monki har blivit HBTQ-certifierad för en mer öppen värld. Mode ska vara till för alla oavsett läggning och idag ser man allt mer kvinnliga kläder till män eller helt enkelt en större öppenhet för män i kvinnokläder, eller kvinnor i mäns kläder. Tittar man tillbaka i historien, ser man att kläder på medeltiden var unisex och under rokokotiden hade män strumbyxor och bar kvinnliga peruker.

Av kalle